søndag den 18. september 2011

Exit Kilimanjaro og Tanzania for denne gang

Visum stempler fra Tanzania
Som lovet i min seneste blog kommer jeg lidt nærmere ind på hvad min næste udfordring bliver. Jeg kan sige, at min næste udfordring og eventyr med meget stor sandsynlighed bliver endnu et bjerg. Der skal researches lidt mere, inden jeg helt kan løfte sløret. Dette betyder ikke, at jeg er færdig med Mt. Kilimanjaro.

Mt. Kilimanjaro er et bjerg jeg gerne vil tilbage til på et tidspunkt. Tror ikke oplevelsen vil blive mindre anden gang, da jeg tror, jeg vil have mere "mentalt overskud" til at nyde turen, da jeg jo har været på toppen og kender udfordringen.

Jeg har dog nogen ting, jeg vil gøre anderledes næste gang og lært til næste bjerg bestigning, hvis jeg endeligt beslutter mig for en sådan. Et par tynde indersokker under vandresokkerne til, at forbygge vabler og finde et alternativ til sportstape, da jeg ikke kan tåle limen.

Research til min næste udfordring har bestået af:

Hvilken fysisk form skal jeg i? Til det spørgsmål har jeg fået at vide, at det bliver mere fysisk krævende end min Kili-tur, men jeg vil dog nå at akklimatisere til højderne. Så der trænes forsat i et forsøg på at holde formen.

Derudover hvad kræver turen af grej og personligt udstyr?! Sidst men ikke mindst har jeg fået at vide for ganske nyligt, at området stadigvæk er farligt. Det kommer fra en god bekendt, som oprindeligt kommer fra landet. Så det kommer også med i mine overvejelser, om det overhoved er realistisk og sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar