tirsdag den 26. juli 2011

Lidt drama til sidst

Chris taler om det vi skal passe på med, at sige til os selv.
Mandag eftermiddag blev jeg ringet op af Topas som beklageligt måtte meddele, at Chris ikke kommer til, at deltage på turen pga. sygdom. Han er blevet frarådet at deltage på bestigningen af sin læge. Der røg min mentale støtte, tænkte jeg som det første. Der skal ikke herskes nogen tvivl om, at jeg har sat min lid til Chris, skulle jeg få problemer. Nu ser det ud til, at jeg må klare mig med Topas´ turleder på denne tur.

Jeg har heldigvis fået en masse værktøjer, som jeg helt klart kommer til, at anvende på turen. Chris har forsikret mig om, at der er 3 faktorer, som kan spille ind vedr. min astma. 1) Fysisk anstrengelse. 2) Pollen. 3) Nerver.

1) Jeg er blevet testet hårdere i forbindelse med min fysiske træning, end den fysiske anstrengelse jeg kommer ud for på turen, og jeg har bestået, UG med kryds og slange. Så det skulle ikke blive noget problem.

2) Græs pollen kommer ikke til at spille nogen rolle, når vi kommer over en vis højde.

3) Nerver i forbindelse med det mentale, kommer jeg til at praktisere det Chris har lært mig. Såsom jeg kan, jeg vil og hu-ah.

Disse 3 faktorer har givet mig lidt ro og en tro på, at det nok skal gå alt sammen.

Jeg er dog super ærgelig over og ked af, at Chris ikke kan deltage på denne tur, men man er ikke herre over hvornår man bliver syg. Det kommer som regel altid på et dårligt tidspunkt.

Det ville have været så stort, at dele oplevelsen og forhåbentlig nå målet med Chris, som har været min store støtte gennem hele dette projekt og at skulle testes på denne måde, må jeg indrømme passer mig ikke helt. Føler mig lige nu lidt som en fugleunge der ikke er helt flyveklar, men skal ud og teste opdrift og måske stifte bekendskab med Newtons lov om tyngdekraft for første gang. Jeg vil helt sikkert have ham med i mine tanker op mod toppen og måske der i fremtiden vil blive mulighed for lave en bestigning med ham, hvem ved.

Nu venter jeg spændt med sommerfugle i maven. Har lige checket-ind fra min computer og i gang med at pakke alt det som pt. ligger i bunker. Glæder mig til en rejse og oplevelse jeg sent glemmer. Håber også at lære noget om mig selv, og måske endda flytte mine grænser for hvad jeg gik og troede jeg kunne og kunne ikke.

Tror ikke, at jeg kommer til at sove ret meget, men så bliver der muligvis en chance for en lur på flyet, når vi først er i luften og hvis vi ikke støder på lufthuller undervejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar