onsdag den 22. august 2012

Opstart af træning og frafald til halvmarathon


Håber at alle har haft en god sommer, trods det lidt ustabile danske sommervejr.

Med ca. 5 uger til første formøde med Topas om denne tur og fællestræning med Chris MacDonald, er de fysiske forberedelser for mig så småt begyndt.

Efter 6 uger med ikke strukturerede træning, men mere lystbetonet og i begrænset mængde i forhold til det jeg har været vant til tidligere, er den strukturerede træning tilbage på dagsordenen.

I forbindelse med dette er jeg også kommet til den erkendelse, at mit halvmarathon kommer lidt i vejen. Da jeg ikke 100% kan garantere for ikke, at få en overbelastningsskade, da jeg kender mig selv (kan ikke ”bare” nøjes med at gennemføre, men vil også gerne komme ind i en ok tid) har jeg valgt, ikke at deltage ved halvmarathon den 9. September 2012 i København.

Træningen pt. består af, at gå mine nye vandrestøvler til samtidigt med, at jeg bærer en hvis mængde oppakning i den rygsæk jeg planlægger at tage med til Aconcagua. Derudover skal der styrketrænes og formen forbedres. Så min træning kommer delvis til, at foregå udendørs og i fitnesscentret.

Derudover venter der på mandag også en lungefunktionstest. Et resultat jeg er meget spændt på, da jeg har skiftet min forbyggende astma medicin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar